Jeroen van der Most van Spijk

Stressmanagement bij dagelijkse incidenten

Jeroen van der Most van Spijk was gedurende zeven jaar, van 2011 tot 2018 Wachtmeester bij de Koninklijke Marechaussee. Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich vanaf 2014 ook toegelegd op CrossFit coaching en was hij mede-eigenaar van CrossFit Leiden van 2016 tot 2020.

Zijn voortdurende streven naar verbetering wordt onderstreept door zijn deelname aan diverse cursussen, zoals de StrongFit cursus in 2017 en de ademopleiding bij Kasper van der Meulen in 2019.

In 2020 heeft hij zijn expertise verder uitgebreid met cursussen in Bokstherapie en stress- en burnout therapie, waarna hij in 2020 zijn eigen bedrijf, Fullviss, heeft opgericht.

Met Fullviss concentreert hij zich op het behandelen van stress en trauma, met een specifieke focus op de verbinding tussen stress, burn-out, en trauma’s, en de invloed van leefstijl, beweging en ademhaling op het functioneren van het zenuwstelsel.

Zijn voornaamste doel is om de zorg voor stress- en traumagerelateerde aandoeningen te verbeteren door middel van effectieve en toegankelijke behandelingen, buiten de traditionele zorgsystemen om, die vaak te kampen hebben met lange wachttijden.

Jeroen geeft geregeld lezingen en trainingen over:

  • Stress
  • Burn-out
  • Trauma’s
  • De invloed van leefstijl, beweging en ademhaling op het functioneren van het zenuwstelsel.

In april 2024 verscheen zijn boek “Stress. Vind je kracht in spanning’. 

Verschenen boeken van deze spreker

Als medewerker bij politie, brandweer of ambulancedienst sta je wel érg vaak op scherp!

In Vind je kracht in spanning. Stressmanagement bij dagelijkse incidenten ontdek je vanuit directe ervaring de werking en de kracht van je stresssysteem. Hoe bestuur je het in de dagelijkse praktijk en hoe houd je het in balans? Stress is het meest effectieve overlevingsmiddel in het menselijk arsenaal. Dan moet je het wel leren hanteren!

Jeroen van der Most van Spijk als spreker op uw event?

Vul dan het  contactformulier in aan de rechterzijde en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.